Langoustines met limoenboter
Langoustines worden beschouwd als een delicatesse. Het witte visvlees is sappig, lichtelijk zoet en mager. Ze zijn perfect voor op de bbq... Read More
Pastinaakrösti met haring en mierikswortelcréme
Mocht je op zoek zijn naar een lekkere amuse, maak dan eens dit recept! De smaak van haring past goed bij de... Read More
Geroosterde schol met rucolapesto
Hoe eenvoudig en smakelijk wil je het hebben? Je hebt niet meer nodig dan een verse schol, wat pasta en een lepel... Read More
Makreel traybake met aardappel en wortel
Aan dit hoofdgerecht heb je weinig werk. De oven doet bijna al het werk en zo eet je de makreel op de... Read More
Schelvis met bistrosalade
Dit recept is fris en luchtig. De frisse citroenvinaigrette past perfect bij de op de huid gebakken schelvis. Serveer er een vers... Read More
Gebakken scharfilet met champignonroomsaus
In nog geen 10 minuten zet je dit gerecht op tafel. Voeg krieltjes of rijst toe en je zet in een handomdraai... Read More
Tarbot met specerijenjus
Pasta is zowel gedroogd als vers, en in vele vormen, verkrijgbaar. Pappardelle is een soort Italiaanse pasta dat uit lange brede linten... Read More
Pappardelle met Hollandse garnalen
Pasta is zowel gedroogd als vers, en in vele vormen, verkrijgbaar. Pappardelle is een soort Italiaanse pasta dat uit lange brede linten... Read More
Gestoofde wijtingfilet met appel en ui
Een lekker avondmaal. Het gerecht met wijting is verrassend fris door de toevoeging van appel en ui. Daar houd je de kids... Read More
Schol met biet en kruidensaus
Deze gebakken schol uit de oven met biet en kruidensaus is een gerecht dat eer doet aan de smaaknuances van schol. Het... Read More